Ανακοίνωση - Παρουσιάσεις Υποψήφιων Διδακτόρων

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Φεβρουαρίου

Παρουσιάσεις Προόδου Υποψήφιων Διδακτόρων

Ενημερώνονται οι Υποψήφιοι Διδάκτορες του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, πως κατόπιν απόφασης της 10ης Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος, οι παρουσιάσεις προόδου της διδακτορικής έρευνας των ΥΔ προς την 3μελή τους συμβουλευτική επιτροπή θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της 1ης εβδομάδας του Μαρτίου και συγκεκριμένα από 04/03/2024 έως 08/03/2024.

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν εξ αποστάσεως και η ακριβής ημέρα και ώρα παρουσίασης εντός της συγκεκριμένης εβδομάδας θα οριστεί κατόπιν συνεννόησης του Επιβλέποντα, με τα μέλη της 3μελούς επιτροπής και τον ΥΔ.

Οι ΥΔ μέχρι την Παρασκευή 03/03/2024 θα πρέπει να αναρτήσουν το αρχείο powerpoint που θα παρουσιάσουν στο eclass και συγκεκριμένα στην ενότητα “Εργασίες” στις “Παρουσιάσεις Μαρτίου 2024”. 

Στις παρουσιάσεις του Μαρτίου δεν συμμετέχουν οι ΥΔ που είναι σε αναστολή και οι ΥΔ για τους οποίους η εγγραφή τους στο διδακτορικό πρόγραμμα έγινε από τον Οκτώβριο του 2023 και μετά. Ωστόσο, εάν επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις άλλων ΥΔ.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν να βρουν οι ΥΔ στις ανακοινώσεις του eclass για το διδακτορικό πρόγραμμα.