ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κατόπιν της εγγραφής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο SAP University Alliance, η ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έχει πρόσβαση σε μία σειρά από οφέλη και υπηρεσίες που αφορούν τη χρήση των τεχνολογιών SAP, ενός από τα κορυφαία συστήματα διαχείρισης επιχειρηματικών λειτουργιών και σχέσεων με τους πελάτες, και την εκπαίδευση πάνω σε αυτές.

Στο πλαίσιο αυτό, φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη σειρά διαλέξεων Business Processes Open Lecture όπου μέσα από από 17 εικονικές συνεδρίες  θα έχουν την δυνατότητα να μελετήσουν καίρια θέματα επιχειρησιακών λειτουργιών, να εντρυφήσουν στον κόσμο των επιχειρήσεων και να κατανοήσουν ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την λήψη αποφάσεων και πως η ανάλυση δεδομένων επιδρά στην χάραξη της στρατηγικής της επιχείρησης. 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία  να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να συνδεθούν με άτομα από όλο τον κόσμο, με τους οποίους μπορούν να σχηματίσουν ομάδες εικονικής μάθησης.

Οι διαλέξεις είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στις  7 Σεπτεμβρίου 2022. Για εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο  https://events.sap.com/open-lecture/en/home.

Η σειρά των διαλέξεων υλοποιείται από την SAP σε συνεργασία με το University of Mannheim και το SOA People

Για την επιτροπή Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας,
Κριεμάδης Αθανάσιος, Καθηγητής, Πρόεδρος επιτροπής
Βασιλάκης Κωνσταντίνος, Καθηγητής, Αναπληρωτής πρόεδρος επιτροπής

Δείτε την ανακοίνωση στον ιστοχώρο της Επιτροπής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας: https://iec.uop.gr/draseis/sap-business-processes-open-lecture

20xroniaecon small

 

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το