ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της επαφής των φοιτητών και των αποφοίτων του με την αγορά εργασίας, διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά Ημέρα Καριέρας την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022. Στην εκδήλωση, εταιρείες και ερευνητικά κέντρα από τον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών θα  επισκεφθούν το τμήμα μας, φέρνοντας μαζί τους ανοικτές θέσεις εργασίας, και θα συναντηθούν με φοιτητές και αποφοίτους. 

Η εκδήλωση Ημέρα Καριέρας στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών θα περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις από τις εταιρείες και τα ερευνητικά κέντρα, συναντήσεις και συνεντεύξεις εκπροσώπων των εταιρειών με φοιτητές και αποφοίτους, και συλλογή  βιογραφικών των φοιτητών και των αποφοίτων που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Η Ημέρα Καριέρας θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Τετάρτη 11 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη, ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους μελλοντικούς πιθανούς εργοδότες τους.

Προκειμένου οι τελειόφοιτοι κι απόφοιτοι φοιτητές μας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για την Ημέρα Καριέρας, το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργάνωσαν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Προετοιμασία για συνέντευξη και δημιουργία επαγγελματικού βιογραφικού».

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στην Ημέρα Καριέρας στον σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYqceCsrT4uHNaESRZnEB-JqTLu5hEitlbc

Πρόγραμμα

 

20xroniaecon small

 

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το