ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ενημέρωση για τις εξετάσεις Σεπτεμβρίου στα μαθήματα

«ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» ΚΑΙ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ»

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις επαναληπτικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου 2020 για τα μαθήματα «Μάρκετινγκ» ή/και «Στρατηγικό Μάνατζμεντ» παρακαλούνται να αποστείλουν ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 01/09/20       e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στην εξεταστική διαδικασία, στην διδάσκουσα των παραπάνω μαθημάτων Επικ. Καθηγήτρια κα. Μ. Ιωακειμίδη ΜΟΝΟ στον λογαριασμό ioma_roathi@yahoo.com αναφέροντας τα παρακάτω:

  1. Τίτλο μαθήματος (από τα δυο παραπάνω) που ενδιαφέρονται να εξεταστούν (Προσοχή μόνο εάν είναι εγγεγραμμένοι βάσει δήλωσης μαθημάτων μπορούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις του κάθε μαθήματος).
  2. Όνομα και επίθετο φοιτητή/τριας
  3. Αριθμό Μητρώου
  4. Ιδρυματικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρέπει απαραιτήτως να είναι ενεργός και να δέχεται εισερχόμενα μηνύματα
  5. Κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας (για την περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας μέσω e-mail)

Μετά τη συγκέντρωση όλων των ονομάτων των φοιτητών/τριών που επιθυμούν να εξεταστούν σε κάθε μάθημα θα δημιουργηθούν οι ομάδες εξέτασης και μαζί με αναλυτικές οδηγίες για τις εξετάσεις θα σταλεί e-mail στον ιδρυματικό λογαριασμό του/της κάθε φοιτητή/τριας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μετά την Τρίτη 01/09/2020 επιπρόσθετες δηλώσεις συμμετοχής στην εξεταστική διαδικασία ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.

Επικ. καθηγήτρια

Μ. Ιωακειμίδη

20xroniaecon small

 

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το