ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

γαπητοί φοιτητές, Αγαπητοί απόφοιτοι,

Την Δευτέρα 25/5 στις 18:00 το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα πραγματοποιήσει σεμινάριο εξ αποστάσεως με θέμα "Η Πρόκληση της Νέας Γεωργίας: Δημιουργώντας Βιώσιμη και Ανεξάρτητη Αγροτική Επιχειρηματικότητα"

Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν η Δρ. Ειρήνη Δασκαλοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και η κα Φωτεινή Κυριαζή, Διδάκτωρ του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα παρουσιασθεί ο επιχειρηματικός διαγωνισμός Trophy-Τροφή Challenge, o οποίος διοργανώνεται από το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά».

Ο επιχειρηματικός διαγωνισμός Trophy-Τροφή Challenge επιβραβεύει καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και startups, που αναπτύσσουν εμπορικές και επιχειρηματικές λύσεις στους τομείς της αγροτεχνολογίας και της αγροδιατροφής. Στις νικήτριες ομάδες θα δοθούν χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 22.000 ευρώ και μη-χρηματικά έπαθλα όπως υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης, συμμετοχή σε προγράμματα επιχειρηματικής επιτάχυνσης, συμμετοχή στον τελικό του παγκόσμιου διαγωνισμού Future Agro Challenge και μια εκπαιδευτική επίσκεψη 5 ημερών στο Πανεπιστήμιο Rutgers στο New Jersey.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.trophychallenge.gr με καταληκτική ημερομηνία την 29η Μαΐου 2020 και μπορούν να συμμετέχουν ομάδες που ασχολούνται με την αγροτική επιχειρηματικότητα από όλη την Ελλάδα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom (την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν) και θα σταλούν στους συμμετέχοντες οι σχετικές οδηγίες.

 

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής

 

Σας ευχαριστούμε!

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Περιορισμένες θέσεις!

20xroniaecon small

 

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το